paten

3 di 1 péso ngarautan

ZL 201030232318,5

Jumlah ieu publikasi CN 301415884 S

jenis ieu publikasi Grant

Jumlah aplikasi ZL 201030232318,5

titimangsa ieu publikasi Dec 22, 2010

titimangsa filing Jul 6, 2010

Inventors Siping Chen

12

13

Aslina Assignee Ninghai Wenbo Hardware Plastik Factory (Renzhen)

USD0673833-20130108-D000011.jpg

USD0673833-20130108-D000021.jpg

USD0673833-20130108-D000011.jpg

gambaran

BUAH ARA. 1 mangrupakeun view perspektif penemuan kuring keur ngarautan a;

BUAH ARA. 2 mangrupakeun view luhur tujuanana;

BUAH ARA. 3 mangrupakeun view handap tujuanana;

BUAH ARA. 4 mangrupakeun katuhu view samping tujuanana, di sisi kénca keur gambar eunteung;

BUAH ARA. 5 nyaéta pintonan elevational hareup tujuanana; na,

BUAH ARA. 6 nyaéta pintonan elevational pungkur tujuanana.


WhatsApp Online Chat!