kami nu utamina dina aktipitas rarancang, ngembangkeun jeung pamasaran nu salajengna
generasi péso inovatif ngarautan 

produk Artikel

Misi kami téh janten paling profésional
supplier of sharpeners péso di Cina.
-Renzhen-

Naha Pilih Us?

RENZHEN mangrupa hasil pilihan katuhu

Profil Perusahaan

RENZHEN mangrupa hasil pilihan katuhu
Ninghai Renzhen Daily-pamakéan Co., Ltd. ieu lokasina di Ninghai Bandar, puseur molding na kitchenware di Cina. Simkuring, Renzhen, dimekarkeun model 1st (WB-001) tina péso ngarautan dina 2007. Modél ieu mangrupa narabas di industri dina waktu éta.
WhatsApp Online Chat!