ние сме првенствено ангажирани во дизајнот, развојот и маркетингот на следната
генерација иновативна острилка за ножеви

Истакнати производи

Нашата мисија е да бидеме најпрофесионални
снабдувач на острилки за ножеви во Кина.
- Ренжен -

Зошто да не изберете нас?

RENZHEN е вистинскиот избор

Профил на компанијата

RENZHEN е вистинскиот избор
Ninghai Renzhen за секојдневна употреба Co., Ltd. се наоѓа во Ninghai Town, центарот на калапи и прибор во Кина.Ние, Ренжен, го развивме првиот модел (WB-001) на острилка за ножеви во 2007 година. Овој модел беше пробив во индустријата во тоа време.
WhatsApp онлајн разговор!