Patent

3 in 1 Knife ngabekti

ZL 201030232318,5

Nomer publikasi CN 301415884 S

jinis publikasi Grant

nomer Aplikasi ZL 201030232318,5

tanggal publikasi Dec 22, 2010

tanggal Racks Jul 6, 2010

Panemu Siping Chen

12

13

Original Assignee Ninghai Wenbo Hardware Plastic Factory (Renzhen)

USD0673833-20130108-D000011.jpg

USD0673833-20130108-D000021.jpg

USD0673833-20130108-D000011.jpg

DESCRIPTION

Anjir. 1 tampilan perspektif penemuan kanggo ngabekti a;

Anjir. 2 tampilan ndhuwur kuwi;

Anjir. 3 tampilan ngisor kuwi;

Anjir. 4 iku tengen Sisi kuwi, ing sisih kiwa kang gambar pangilon;

Anjir. 5 iku tampilan elevational ngarep kuwi; lan,

Anjir. 6 tampilan elevational mburi kuwi.


Tampilan Online Chat!