kita utamané melu desain, pembangunan lan marketing saka sabanjuré
generasi piso inovatif ngabekti 

produk Bintang

Kita misi kanggo dadi paling profesional
supplier of Penajam piso ing China.
-Renzhen-

Napa Pilih kita?

RENZHEN iku pilihan tengen

Gambar Company

RENZHEN iku pilihan tengen
Ninghai Renzhen Saben-nggunakake Co., Ltd. dumunung ing Ninghai Town, tengah ngecor lan Kitchenware ing China. We, Renzhen, dikembangaké ing model 1st (WB-001) saka piso ngabekti ing 2007. model punika temonan ing industri ing wektu iku.
Tampilan Online Chat!